A slabit sase kilograme in doar 1 saptamana. Iata cum a reusit:

Aceasta dieta populara va asigura ca puteti scapa de kilogramele in plus in doar o saptamana. Pe parcursul unei saptamani puteti slabi intre 4 si 6 kg.
A slabit sase kilograme in doar 1 saptamana. Iata cum a reusit:

Pe tot parcursul saptamanii aveti voie sa mancati iaurt nelimitat, dar consumul de alte produse trebuie sa se respecte cu strictete. Nutritionisti avertizeaza ca aceasta dieta nu ar trebui sa fie aplicata prea des.

publicitate

Este permis sa se utilizeze aceasta dieta o data la fiecare doua luni si sapte zile ale saptamanii.

In prima, a doua si a treia zi in meniul dvs trebuie sa adaugati orez si cartofi fierti si sa se bea un pahar de vin alb. Alte tipuri de alcool sau bauturi carbogazoase nu sunt permise.

In a patra, a cincea si a sasea zi puteti manca carne de pui fiarta sau pe gratar. Puteti adauga, de asemenea, o garnitura de legume proaspete. In aceste zile, alcoolul nu este permis.

In a saptea zi a dietei, cu exceptia iaurtul puteti manca fructe fara banane si struguri. In ultima zi a dietei puteti bea un pahar de vin alb.

Nutritionistii sustin ca dupa ce terminati dieta, este important sa nu incepeti cu un consum de alimente abundente. In timpul dietei cafeaua si ceaiul sunt permise, cu conditia ca acestea sa nu depaseasca cantitatea de o cana pe zi.

De asemenea, nutritionitii sustin ca dieta este dificil de tinut doar in primele doua zile, dar apoi organismul se adapteaza la mese si aceasta dieta este foarte usor de implementat, deoarece necesita o gama larga de produse alimentare.

Cu exceptia faptului ca veti pierde in greutate, veti purifica si organismul de toxine.

loading...
Citeste despre: , , ,