Cum slabesti in aceasta vara cu pepene galben. Dieta care da rezultate 100%

Dieta de vara cu pepene galben va ajuta sa slabiti si de asemenea, la scaderea colesterolului, oferindu-va si energie.
Cum slabesti in aceasta vara cu pepene galben. Dieta care da rezultate 100%

Retineti ca nu este recomandata pentru diabetici, persoane cu boli cronice, inflamatorii intestinale sau gastrita acuta. Puteti tine aceasta dieta nu mai mult de 7 zile consecutive, din cauza severitatii acesteia.

publicitate

Mic dejun: pentru micul dejun se bea o ceasca de cafea sau ceai indulcit cu miere, se mananca 200 de grame de pepene galben. De la ora zece pana la masa de pranz se poate manca din nou 150-200 de grame de pepene galben.

Pranz: la masa de pranz mancati 200-250 g pepene galben, o ceasca de 200 ml suc de mere sau un ceai neindulcit. La gustarea de la ora 16 din nou mancati 100-150 g de pepene galben.

Cina nu trebuie sa fie mai tarziu de ora 19. Mancati 200 g de pepene galben si o lingurita de miere dizolvata intr-un parahar de apa.

Mai mult decat atat, nu uitati sa beti un litru si jumatate sau doua de apa, de preferinta minerala. Nu ar trebui sa combinati pepene galben cu lapte, unt sau smantana, deoarece acestea vor esua incercarea de a reduce greutatea. Pentru ca este o dieta stricta, aceasta se tine doar o saptamana. Ea joaca un rol de „matura” pentru organism – se curata toxinele si zgura din organism.

loading...
Citeste despre: , , , , , , ,