„Aceasta planta ne-a salvat viata!” Cum s-au vindecat doi oameni bolnavi de cancer!

Aceasta este o poveste uimitoare și adevărată despre un om care a scăpat de cancer si de moarte. Povestea lui dezvaluie o planta simpla care practic i-a salvat viața. Barbatul susține că folosind această plantă a scăpat de aceasta boala mortala.
"Aceasta planta ne-a salvat viata!" Cum s-au vindecat doi oameni bolnavi de cancer!

Povestea lui a inceput in 2002, cand a fost diagnosticat cu o tumoare pe creier de dimensiune de 5,5 cm. S-a operat in strainatate, iar tumoarea a fost cu succes eliminata.

publicitate

Dar acest lucru nu a fost sfârșitul. Dupa numai doi ani, tumora s-a reprodus la aceeași dimensiune si avea metastaze.

De data aceasta medicii i-a recomandat interventia chirurgicala cu laser. Din nou, tumora a fost eliminata cu succes, dar cu unele consecințe: au fost paralizate brațul și piciorul stâng.

Din acel moment barbatul a inceput sa depinda de oncologie. Radioterapia nu l-a ajutat. Tumora a revenit din nou și a fost facuta o a treia operatie. După câteva luni de recuperare, a întâlnit un om care i-a schimbat pentru totdeauna viața.

Noul său prieten suferea de cancer la rinichi, iar medicii i-au spus că mai avea doar 2-4 luni de trăit. Apoi a cautat ajutor in medicina alternativa si a gasit o femeie care s-a tratat cu fructe negre de soc.

Procesul este foarte simplu: culegeti fructele și lasati-le să se usuce putin. Apoi se umple un borcan de sticlă, cu o dimensiune standard: se aranjeaza un rând de fructe, unul de zahăr pana se umple borcanul. Se acopera apoi cu un tifon si se lasă la soare două săptămâni pentru a se fermenta.

Dupa acest timp se sigileaza cu un capac si se baga la frigider. Aveți nevoie de doar două doze pe zi din acest medicament. Consumati o linguriță cu 10 minute înainte de micul dejun si una seara inainte de cina.

Barbatul care avea cancer la rinichi a spus:
„O femeie mi-a spus de acest medicament ca este foarte puternic si eficient. Am început să-l folosesc după diagnosticarea infricosatoare si de atunci au trecut cinci luni si sunt încă în viață! Așa că am decis să continui sa iau acest medicament. De atunci, nu mai există semne ale tumorii. Au trecut de atunci patru ani și sunt foarte sănătos. ”

Acest om i-a impartasit povestea lui si barbatului care avea tumoarea la cap si de asemenea si el s-a vindecat de aceasta boala groaznica, chiar si unii medici recomanda reteta pentru tratamentul tumorilor mamare.

„Amestecul are un gust bun si dupa un timp te vei obișnui cu el, crește imunitatea și va îmbunătăți sănătatea”, a mai spus barbatul.

loading...
loading...
Citeste despre: , , , , , , , , ,