Acest obicei inofensiv este mai periculos decat crezi! E foarte grav!

Cu totii ne frecam ochii la un moment dat cand simtim ca ne irita ceva, sau din cauza mancarimii. Ca rezultat, frecarea creeaza o senzatie placuta si o usurare de mancarime.
Acest obicei inofensiv este mai periculos decat crezi! E foarte grav!

Cu toate acestea, adevărul este că acest obicei creaza mai mult rău ochilor nostri si poate duce la consecințe grave pentru ochi, iar in cele din urma la deformarea corneei.

publicitate

Iata ce vi se poate intampla daca va frecati la ochi:

Deformarea corneei
Multe probleme vizuale sunt cauzate de starea corneei. Ar trebui să știti că frecarea ochiilor poate duce la deformarea acesteia. Acest lucru înseamnă că, dacă ați suferit o intervenție chirurgicală cu laser la ochi, nu ar trebui să va frecati la ochi.

Imbatranirea pielii fetei
Nu frecati ochii, pentru că in cazul în care pielea fetei este foarte subțire și delicata, se va forma riduri destul de ușor.

Înroșirea ochilor
Vasele de sânge sunt, de asemenea, susceptibile de a fi deteriorate în funcție de forța cu care frecati ochii, iar rezultatul va fi mai mult roșu, astfel încât să fiti atenti.

Infecții care cauzează
Sunt mai mult de 150 de bacterii si microbi care trăiesc pe mâinile noastre, astfel încât, atunci când intră în contact cu ochii, ele pot intra în mod liber și pot provoca iritații sau conjunctivita. Frecarea ochiul este un obicei comun între oameni, dar poate duce la consecințe grave, așa că vă sfătuim să evitați acest lucru.

loading...
loading...
Citeste despre: , , , ,