Ai borcane goale acasa? Faci 500 de lei PE LOC! Asta e cea mai noua metoda de furt în România

După metoda accidentul, hoţii vin cu un nou mod de păcălire a românilor naivi cu economii în casă.
Ai borcane goale acasa? Faci 500 de lei PE LOC! Asta e cea mai noua metoda de furt în România

O femeie din Sibiu a dat 13.000 de lei pe câteva borcane goale, scrie TurnulSfatului.ro. Sibianca a fost păcălită de persoane pe care le-a întâlnit pe stradă să vândă borcane goale și a rămas fără 13.000 de lei.

publicitate

Povestea a început săptămâna trecută, dimineaţa, când în faţa unui complex comercial situat pe strada Luptei, o sibiancă a fost abordată de o femeie sub pretextul că doreşte să cumpere niște borcane goale, scrie a1.ro.

Bucuroasă că poate să câștige ușor o sumă de bani, sibianca a invitat la ea acasă pe femeia necunoscută. Întâlnirea a avut loc peste 3 zile, chiar în locuinţa victimei, după cum s-au înțeles, pe stradă. Numai că femeia „cumpărătoare de borcane” a venit la domiciliul persoanei vătămate însoţită de o altă femeie. Aici,
profitând de neatenția și naivitatea sibiencei, cele două femei au furat peste 13.000 de lei din casă.

„Pentru a achita recipientele, cele două femei i-au înmânat soţiei o bancnotă de 500 lei, solicitând rest, după care, în timp ce una dintre femei i-a distras atenţia, cealaltă a sustras banii. După plecarea celor două necunoscute, victima a constatat că femeile au sustras suma de aproximativ 13.000 lei”, informează miercuri reprezentanții IPJ Sibiu.

loading...
loading...
Citeste despre: , , , , ,