Ai o matura acasa? Trebuie sa stiti aceste lucruri! Ce nu trebuie sa faci daca aceasta se rupe!

In domeniul magiei matura este cel mai adesea asociata cu vrajitoarea. Conform legendei maturile se foloseau doar ca un mijloc de zbor.
Ai o matura acasa? Trebuie sa stiti aceste lucruri!

Acest subiect are de fapt proprietati magice puternice. Matura este un simbol al domesticitatii, al familiei, al fericirii si joaca un rol major in apararea sa.

publicitate

Oricine are o matura in fiecare casa. Potrivit credintelor, atunci cand aceasta incepe sa se rupa, ar trebui sa o aruncati. Daca nu faceti acest lucru, puteti avea conflicte in familie si probleme. Este bine sa o aruncati departe, astfel incat sa nu atraga boli, nenorociri si mizerii. Nu ar trebui sa ii dati foc, pentru ca veti fi invadati de purici, plosnite sau alte insecte mici. Daca nu doriti sa aruncati o matura veche, atunci puneti-o intr-un hambar in curte.

O matura noua nu ar trebui sa fie tinuta in casa. Acest lucru poate duce la probleme. Matura este conectata la multe semne. In cazul in care se rupe intr-un mod neasteptat, atunci trebuie sa va asteptati la surprize. Atunci cand se deterioreaza manerul, asteptati oaspeti. Pentru a opri din plans copilul pe timp de noapte mutati din casa noua matura.

Matura este printre elementele din casa care are puterea de a va proteja de lucrurile negative. Pentru a proteja casa dvs de rau, veti avea nevoie de o matura noua si doua ace noi de cusut. Se vor prinde acele in forma de cruce n matura. Apoi se pune matura la intrarea casei cu susul in jos. Astfel, veti scapa de toata energia negativa.

Cand aveti cosmaruri, va vine in ajutor din nou matura. Pentru a le expulza, luati o matura si un suvenir mic si maturati pe podea un pic cu ele. Acest lucru va alunga cu siguranta cosmarurile departe.

loading...
Citeste despre: , , , ,