Anunt important pentru toti soferii. Este OBLIGATORIU de maine 1 iulie

Toate autovehiculele noi, la prima inmatriculare, dar si masinile la mana a doua, care sunt aduse in tara pentru inmatriculare, vor primi carti de identitate auto de tip nou, de la 1 iulie.

Anunt important pentru toti soferii. Este OBLIGATORIU de maine 1 iulie

Registrul Auto Roman iti actualizeaza, astfel, continutul, pentru ca proprietarii si autoritatile sa aiba mai multe informatii privind datele tehnice ale masinii – unele necesare inclusiv la stabilirea impozitelor, a explicat, pentru Radio Romania Actualitati, directorul general al institutiei, George Dinca.

publicitate

”Principala schimbare va fi in completarea mult mai multor rubrici in cartea de identitate. Elementele noi sunt trecerea in cartea de identitate a unor informatii precum norma de poluare europeana, valoarea CO2, sistem de propulsie. Cine are carte de indentitate veche va merge cu aceasta carte pana cand masina va iesi din parc, natural”, a declarat Dinca, scrie bzi.ro.

Soferii care efectueaza unele modificari tehnice, precum montarea unui sistem de alimentare cu gaz tip GPL, vor pastra vechile documente. Schimbarea cartilor de identitate, inclusiv la cerere, este gratuita.

loading...
Citeste despre: , , , , , ,