Bonuri de masa 70%! Au anuntat

Aproximativ 70% dintre companiile medii şi mari intenţionează să achiziţioneze carduri de masă, potrivit unui studiu realizat de institutul de cercetare de piaţă GfK şi compania Up România.
Bonuri de masa 70%! Au anuntat

Conform studiului, beneficiile sistemului tichetelor de masă, atât pe suport de hârtie cât şi pe suport electronic, sunt foarte apreciate de companii. Un procentaj de 96% dintre clienţi apreciază uşurinţa în efectuarea comenzii tichetelor şi varietatea modalităţilor de comandă. 88% dintre clienţi apreciază uşurinţa utilizării platformelor Up.

publicitate

‘În privinţa cardurilor de masă, asistăm la o creştere semnificativă a celor care cunosc bine şi foarte bine beneficiile cardurilor de masă şi intenţionează să achiziţioneze aceste produse, în special în rândul companiilor medii şi mari’, se spune într-un comunicat al companiei Up România.

Tichetele electronice de masă au aceleaşi facilităţi fiscale ca cele pe suport de hârtie, respectiv scutirea de la plata taxelor social-salariale, deductibilitate la plata impozitului pe profit şi un cost pentru angajator cu aproximativ 40% mai mic, comparativ cu aceeaşi sumă sub formă de numerar.

Comanda de carduri se realizează o dată la patru ani, iar alimentarea lunară se face printr-o platformă online, Cheque Online, care este accesibilă angajatorilor, partenerilor afiliaţi, dar şi angajaţilor. Citeste continuarea AICI

loading...
loading...
Citeste despre: , , , ,