Cand eram mica, bunica mea imi dadea intotdeauna un cub de gheata inainte de a lua un medicament. Acum inteleg de ce – este uimitor de inteligent!

Dupa ce veti citi aceste randuri nu veti mai sta niciodata fara cuburi de gheata prin preajma! Ca de obicei apa inghetata poate face minuni pentru noi in mai multe sensuri.
Cand eram mica, bunica mea imi dadea intotdeauna un cub de gheata inainte de a lua un medicament. Acum inteleg de ce - este uimitor de inteligent!

Cum sa folositi cuburi de gheata
Pentru indepartarea unei gume de mestecat lipita pe o tesatura, poate ajuta un cub de gheata. Trebuie doar sa frecati cubul de gheata pe zona cu pricina. Guma de mestecat se va desprinde apoi cu usurinta, fara efort.

publicitate

Atunci cand incalziti paste in cuptorul cu microunde, asezati pe partea de sus un cub de gheata. Acest truc va ajuta sa evitati uscarea produselor alimentare, atunci cand sunt incalzite!

Cele mai multe medicamente au un gust teribil. Daca trebuie sa luati un medicament care este amar, atunci tineti un cub de gheata in gura, limba va amorti si gustul amar al medicamentului nu se va mai simti atat de intens.

Smulgerea sau pensatul firelor de par este un proces dureros. Gheata poate fi folosita ca anestezic local. Daca aplicati un cub de gheata inainte de a va pensa, nu va mai durea atat de mult!

Echimozele dispar mai repede daca puneti in locul respectiv un cub de gheata! Frecarea cu un cub de gheata va ajuta la reducerea rosetii pielii.

Va indeparta excesul de grasime. Adaugati un cub de gheata in supa sau tocana. Gheata va atrage tot excesul de grasime si veti putea cu usurinta sa luati grasimea de la suprafata cu o lingura.

Este util sa stergeti fata cu gheata inainte de a aplica machiajul! Gheata se va micsora porii, va egaliza tonusul pielii, reduce inflamatia, daca este cazul.

Gheata va da stralucire pielii si va elimina cercurile intunecate! Daca credeti ca aratati un pic obositi, atunci trebuie sa frecati pielea cu un cub de gheata. Puteti folosi apa de trandafir, lamaie, ceai verde pentru a face gheata speciala.

Spuneti si prietenilor dvs de aceste sfaturi utile!

loading...
loading...
Citeste despre: , , , , , , , , , , ,