Cat a ajuns sa coste un pachet de tigari CARPATI! Tigari de colectie, pentru nostalgici!

Tigarile fara filtru sunt o raritate in Romania, iar daca acestea sunt si dintr-o marca care nu se mai regaseste pe piata, cu atat mai bine.
Cat a ajuns sa coste un pachet de tigari CARPATI!

Pentru colecţionari, un pachet de ”Carpaţi”, marcă îngropată după defuncta ”Epocă de Aur” a ajuns la o valoare deloc negliabilă, scrie cancan.ro.

publicitate

Dacă pe vremuri la aşa numitele ”Tutungerii” un pachet de ţigări ”Carpaţi”, fără filtru, costa 3,25 lei, în timp ce ţigările de import ajungeau la 12 lei, iată că acum ”Carpaţii” valorează de cel puţin 20 de ori mai mult ca pe vremea lui Nicolae Ceauşescu.

Există un motiv pentru asta, pentru că ţigările ”Carpaţi” au devenit de colecţie, şi nu se mai fabrică de aproape 15 ani. În acest condiţii, nostalgicii îl pot achiziţiona la un preţ de…75 de lei, de pe un site de anunţuri.

Cat a ajuns sa coste un pachet de tigari CARPATI!

Un bărbat din Motru a postat o imagine cu un pachet de ţigari Carpaţi, pe care cerea 75 de lei, o suma fabuloasa, in comparatie cu alte branduri de pe piata. Imaginea cu pachetul de tigari scos la vânzare a făcut senzaţie in mediul virtual.

loading...
loading...
Citeste despre: , , ,