Ce inseamna daca o cifra se repeta de mai multe ori in CNP-ul tau. Vei fi surprins

Codul numeric personal sau CNP-ul cum este prescurtat este un cod de 13 cifre prin care este identificat orice persoană născută și/sau rezidentă în România.
Ce inseamna daca o cifra se repeta de mai multe ori in CNP-ul tau. Vei fi surprins

Ce spune CNP-ul despre personalitatea noastră
Numerologia, arta de a studia simbolismul din spate cifrelor ne poate ajuta să descifrăm de ce ne-a fost ales codul numeric personal.

publicitate

Uită-te în CNP-ul tău și vezi care este cifra care se repetă cel mai des.

Dacă se repetă cifra 1 înseamnă că ai spirit de conducător, ești independent și original. Defectul tău principal este egoismul.

Dacă se repetă cifra 2 înseamnă că ești genul de om care știe să coopereze, care vrea să medieze și care respectă pe toată lumea. Defectul tău principal este sensibilitatea.

Dacă se repetă cifra 3 înseamnă că ești un bun comunicator și ai multă creativitate. Sociabil din fire reușești să te bucuri de orice moment din viață. Defectul tău principal este nepăsarea.

Dacă se repetă cifra 4 înseamnă că ești o persoană pe care te poți baza, o persoană muncitoare și corectă. Defectul tău principal este doința de răzbunare, scrie unica.ro.

Dacă se repetă cifra 5 înseamnă că ești o persoană care iubește aventura, care comunică excelent și care iubește viața. Defectul tău principal este imaturitatea.

Dacă se repetă cifra 6 înseamnă că ești o persoană familistă și responsabilă. Echilibrul îți caracterizează viața. Defectul tău principal este că te crezi salvatorul lumii.

Dacă se repetă cifra 7 înseamnă că ești o persoană înțeleaptă ce caută sî învețe lucruri noi în fiecare zi. Defectul tău principal este egoismul.

Dacă se repetă cifra 8 înseamnă că ești o persoană care are capacitatea de a aduna avere, bogății, de a conduce o afacere. Defectul tău principal este lăcomia.

loading...
loading...
Citeste despre: , , , , , ,