Fierbe cateva felii de banane, adauga un condiment si bea inainte de culcare. Dupa trei zile vei fi suprins de efect!

Doar rețineți: această băutură are un gust ciudat. Multor oameni nu le plac! Dar efectul acestei bauturi naturale este foarte puternic. Aceasta restabilește instantaneu trupul și picioarele!
Fierbe cateva felii de banane, adauga un condiment si bea inainte de culcare. Dupa trei zile vei fi suprins de efect!

Aceasta bautura cu banane se face foarte ușor și rapid. Componenta sa principală este banana, care conține potasiu, magneziu și fosfor. Potasiul este util pentru toți mușchii, inclusiv mușchiul inimii. Fosforul ajută organismul să facă față cu absorbția de glucide.

publicitate

Al doilea component este scortisoara, care poate ajuta la prevenirea bolii Alzheimer, Parkinson, scleroza multiplă, alte tumori și meningită. Un punct important: în prepararea acestei băuturi se foloseste scorțișoară în forma sa naturală, un baton în loc de pulbere!

Acest condiment minunat poate ajuta în lupta împotriva infertilitatii. In plus, scortisoara reduce in mod semnificativ zahărul din sânge și colesterolul din sânge!

Efectul utilizării băuturii se observă în termen de 3 zile.

INGREDIENTE:
-1 litru de apă
-2 banane taiate felii
-2 batoane de scorțișoară

MOD DE PREPARARE:
Se fierbe apa cu scorțișoară. Se pun bananele în apă fierbinte și se lasa sa mai fiarba putin. Se lasa apoi sa se răceasca și se bea inainte de culcare.

Aceasta bautura ajuta la o mai buna digestie, un somn mai bun, imbunatatirea memoriei, creste hemoglobina – acestea fiind doar o mică parte din efectele pozitive ale utilizării ei. De asemenea calmeaza si sistemul nervos.

După trei zile, veti vedea o multime de efecte pozitive asupra organismului dvs!

loading...
loading...
Citeste despre: , , , , , , , , , , , , ,