Fiti atente atunci cand probati costume de baie! Uite cat de repede te poti imbolnavi

Cel mai recent studiu, care este asociat cu hainele de proba, avertizeaza toate femeile sa acorde o atentie deosebita data viitoare cad vor proba costume de baie.
Fiti atenti atunci cand probati costume de baie! Uite cum te poti imbolnavi

Conform rezultatelor studiului, femeile ar trebui sa acorde atentie atunci cand cumpara costume de baie. Si anume majoritatea costumelor feminine au un film protector auto – adeziv, care ar trebui sa fie ca o protectie impotriva infectiilor.

publicitate

Cu toate acestea, aceasta protectie nu este o garantie suficienta ca va va proteja de bacterii si alte infectii. Expertii avertizeaza sa fiti atenti cu folia protectoare, deoarece si ea este plina de microbi, mai ales daca inaintea dvs a mai fost probat acel costum de baie.

In timpul studiului, bacteriile si ciupercile s-au dovedit ca sunt gasite in cele mai multe costume de baie si lenjerie de corp.

Așa ca fetelor, sa fiti foarte atente atunci cand probati costume de baie. Poate ca singura si cea mai buna solutie este de a proba cu lenjeria dvs pe dedesubt, pe care mai tarziu sa o spalati bine.

loading...
Citeste despre: , , , ,