Nu manca NICIODATA aceasta parte din PUI! Efectele sunt dezastruoase

Înainte de a citi acest articol, trebuie să știți că aceasta este o poveste adevărata si a fost trimisa de către unul dintre cititorii noștri. Această poveste este un avertisment pentru toate femeile! Pentru mai multe informații citiți.
Nu manca NICIODATA aceasta parte din PUI! Efectele sunt dezastruoase

Potrivit cititorului nostru, prietena lui a suferit o intervenție chirurgicală pentru a elimina un chist.

publicitate

Imediat după trezirea din operatie a aflat ca chistul era plin cu sânge de culoare închisă. După intervenția chirurgicală, femeia s-a recuperat, dar a mai avut stari de greață și a fost într-o stare destul de proastă.

La câteva luni după operație ea a mers la medic si a fost foarte surprinsa când doctorul a început sa ii puna câteva întrebări ciudate. Și anume medicul ei a intrebat-o daca in mai multe dati a consumat aripi de pui. Ea a răspuns afirmativ și a fost foarte intrigata de modul în care doctorul cunoștea obiceiurile ei.

Potrivit multor experți din întreaga lume, puii sunt injectati cu steroizi pentru a le accelera creșterea.

Ar trebui să știti că puii sunt injectati cu steroizi în gât sau în aripile laterale, ceea ce înseamnă că in aceste părți ale puilor este cea mai mare concentrație de steroizi.

Un alt lucru pe care ar trebui să il știti despre acesti steroizi este că ei au consecințe teribile pentru organism. In plus, trebuie sa stiti ca acesti steroizi au un efect foarte periculos asupra femeilor, deoarece poate provoca modificari ale hormonilor, crescand probabilitatea formarii și creșterii de chisturi in uter si piept.

loading...
loading...
Citeste despre: , , , , , , ,