O mama in varsta de 28 de ani, a murit de cancer de col uterin. Acestea sunt simptomele ignorate

Dupa ce veti citi aceasta poveste emotionanta despre o mama tanara care a murit de cancer, veti merge imediat la un control medical.
O mama in varsta de 28 de ani, a murit de cancer de col uterin. Acestea sunt simptomele ignorate

Amanda Booth a dat nastere la trei copii, dar ea nu s-a temut niciodata de nastere, ea a avut o mare frica de a face un test al colului uterin. In varsta de numai 28 de ani, ea a murit de cancer de col uterin, din cauza unor simptome ignorate. Amanda din Marea Britanie a murit de aceasta boala teribila si a lasat in urma trei copii Demi (11 ani), Leon (8 ani) si Lucas (5 ani).

publicitate

Ca si multe alte femei, Amanda s-a temut sa mearga la ginecolog, la un control care ajuta la diagnosticarea precoce a cancerului de col uterin. Aceasta boala teribila i-a distrus corpul.

In luna iunie a anului trecut, ea a finalizat sedintele de chimioterapie, dar medicii i-au spus ca boala ei a avansat atat de mult incat mai avea doar cateva saptamani de trait.

– „Ii era frica sa mearga la un control ginecologic, era prea timida. Eu acum am facut doua teste si stiu cat de important sunt acestea. Toti trebuie sa facem aceste examene, a spus o ruda a Amandei.

Inainte de a muri, Amanda a reinnout juramintele de casatorie cu sotul ei, David. Medicii sustin ca aceasta boala periculoasa ale colului uterin apare la femeile care au varsta cuprinsa intre 25 si 29 de ani.

Nu va puneti cu sanatatea! Acestea sunt simptomele acestei boli teribile:

– Sangerare in afara ciclului

– Orice sangerare neobisnuita

– Durere in timp ce faceti dragoste

– Miros neplacut al lichidului secretat

– Durere in timpul urinarii

loading...
Citeste despre: , , , , , , ,