O profetie despre APOCALIPSA, facuta acum 600 de ani, aproape sa fie IMPLINITA!

O prevestire despre care mulţi spun că ar fi făcut-o Sfântul Nil, un ascet din Muntele Athos care a trăit în urmă cu şase secole, vorbeşte despre venirea lui Antihrist şi despre oamenii care vor trăi în ultimele zile.
O profetie despre APOCALIPSA, facuta acum 600 de ani, aproape sa fie IMPLINITA!

Sfântul Nil din Muntele Athos a spus că lucrurile vor începe să se schimbe în jurul anului 1900, când lumea va fi de nerecunoscut pe fondul creşterii nelegiuirilor.

publicitate

„Înfăţişarea oamenilor se va schimba şi nu vei fi în stare să deosebeşti o femeie de un bărbat, din cauza modului ruşinos de a se îmbrăca şi din cauza părului. Oamenii vor fi înşelaţi de Antihrist şi ei vor fi mai răi decât animalele sălbatice. Părinţii şi bătrânii nu vor mai fi respectaţi, iar dragostea va disparea. Conducătorii creştinilor, arhiereii şi preoţii, vor fi oameni încrezuţi (numai cu câteva excepţii), cu totul necunoscători a ceea ce este bine şi ce este rău, şi astfel toată Tradiţia Bisericii şi a creştinilor se va schimba.”, potrivit prorocirii făcute de Sfântul Nil.

Printre oameni va domina imoralitatea şi dorinţa aprigă de a face bani cu orice preţ. Infracţiuni grave precum crima, hoţia, dar şi prostituţia şi relaţiile homosexuale vor deveni un fapt obişnuit, potrivit adevarul.ro.

„Minciunile şi dragostea de bani va creşte pentru cei mai mulţi, precum şi supărarea la cei ce adună bogăţie. Prostituţia, adulterul, păcatele homosexuale, hoţiile şi crimele vor ajunge la cel mai înalt nivel. Omul va fi lipsit de harul lui Dumnezeu primit la Botez şi-şi va pierde mustrarea de conştiinţă.”, se mai spune în această profeţie.

loading...
Citeste despre: , , , , ,