Si tu ai asa ceva pe mana? Va disparea in doar 8 zile daca faci asta!

Formarea de depozite grase, sau lipoamele sunt tumori benigne, inofensive, dar sunt entitati extrem de inestetice care pot să apară pe gât, cap, axile sau maini la orice vârstă.
Si tu ai asa ceva pe mana? Va disparea in doar 8 zile daca faci asta!

De regulă, apar într-un singur loc la persoanele cu vârsta de 40-60 de ani. Știința modernă nu cunoaște cauza formării lor și care sunt legate de genetica, dar se crede că acestea sunt asociate cu un nivel ridicat de colesterol sau de obezitate.

publicitate

Mulți oameni doresc să evite o intervenție chirurgicală și medicamente dăunătoare pentru tratamentul lipomului, dar, din fericire, există o alternativă naturală.

Multi medici recomanda indepartarea chirurgicala a lipomului, sau tratamentele cu laser. Cu toate acestea, aceste proceduri nu garantează că lipoame nu vor da inapoi.

Cu aceasta reteta puteti rezolva aceasta problema cu ușurință, și într-o perioadă scurtă de timp! Aceasta reteta este recomandata si multi dermatologi.

Ea a ajutat mii de oameni pentru a scăpa de lipoame, și este un amestec de miere și făină. Se amestecă părți egale de miere și făină. Aplicati amestecul pe un tifon. Grosimea stratului este un amestec de 5 până la 10 milimetri. Aplicati pe toata zona afectată. Lăsați apoi să acționeze timp de 36 de ore. Apoi se clătește și se aplică un nou amestec proaspăt.

Acest medicament este utilizat timp de 8 zile. Un amestec de miere și făină este un mijloc eficient si pentru rani externe.

loading...
loading...
Citeste despre: , , , , , , , ,