Un barbat si-a facut un test de sarcina, doar in gluma. Rezultatul i-a salvat insa viata

Când un bărbat a descoperit un test de sarcină în cabinetul de la baie, aparținând fostei iubite, a decis să-l facă, în glumă. Nu-și închipuia că va primi cel mai „imposibil” răspuns din lume: pozitiv.
Un barbat si-a facut un test de sarcina, doar in gluma. Rezultatul i-a salvat insa viata

Tipul i-a spus unui prieten întâmplarea iar acesta a creat o postare comică despre amicul său însărcinat pe Reddit. Fără să-și dea seama, ideea lui i-a salvat viața celuilalt.

publicitate

Unul dintre utilizatorii care au văzut postul a reacționat prompt, scriindu-i: „Dacă e adevărat, atunci trebuie să-ți faci un test pentru cancer testicular. Serios. Caută pe Google”.

Într-adevăr, testele de sarcină pot detecta acest tip de cancer, prin măsurarea nivelului hormonului sarcinii (gonadotropina corionica umana sau hCG) în urină. Așa că, bărbatul a ascultat sfatul primit online și a mers la medic. Numai așa a putut descoperi, din timp, o mică tumoare în testiculul drept. Ce a început ca o glumă a sfârșit prin a-i salva viața!

Tratamentul acestui tip de cancer înseamnă îndepărtarea testiculului afectat. Aceasta poate include și alte intervenții chirurgicale, radioterapie si chimioterapie.

Sursa

loading...
Citeste despre: , , , , , , ,