Acest suc ar putea salva sute de mii de vieti in fiecare an

S-a dovedit faptul ca lamaia verde atenueaza si chiar vindeca boli care determina decesul a milioane de oameni in fiecare an din intreaga lume.
Acest suc ar putea salva sute de mii de vieti in fiecare an

O gama impresionanta de cercetari pe sucul de lamaie de la Biblioteca Nationala de Medicina indica faptul ca acesta ar putea fie sa vindece sau sa accelereze timpul de vindecare a multor boli care pun in pericol viata, printre care:

publicitate

Siclemie (SCA):
Siclemie afecteaza aproximativ 95.000 de americani si este diagnosticata la 1 din fiecare 500.000 din nasteri afro-americane. Intr-un studiu clinic pe sucul ​​de lamai verzi a fost descoperit recent, faptul ca acesta reduce episoadele dureroase, boala febrila si rata de admitere spital pentru siclemie la copii.

Malaria:
Malaria este o boala parazitara cauzata de paraziți din genul Plasmodium, iar estimarile arata ca din aceasta rezulta 660000 de decese in fiecare an. O gama larga de medicamente foarte toxice sunt folosite pentru a trata boala, insa un studiu recent a constatat ca sucul de lamai verzi este foarte util pentru aceasta boala.

Agenti bacterieni din alimente:
Un studiu recent a constatat ca agentii patogeni din peste, ar putea fi eliminati cu ajutorul sucului de lamai verzi.

Dezinfectarea apei:
S-a constatat ca lamaile verzi ajuta la dezinfectarea apei. De asemenea sucul lamailor verzi ucide holera ( o boala infectioasa bacteriana foarte grava), care se crede ca afecteaza 3-5,000,000 de oameni si provoaca 100,000-130,000 de decese pe an din 2010.

Uciderea de cancer pancreatic:
Cancerul pancreatic este un tip de cancer dificil de tratat. S-a descoperit ca sucul de lamaie verde induce moartea celulelor ce cauzeaza cancerul de pancreas.

Renuntarea la fumat:
Extrasul de suc de lamai verzi poate fi folosit eficient ca un ajutor pentru renuntarea la fumat.

loading...
loading...
Citeste despre: , , , ,