A ramas insarcinata dupa o aventura de o noapte cu un necunoscut. A inregistrat pentru el un mesaj care a emotionat milioane de oameni

Natalie Amyot, o tanara din Franta, a petrecut 3 luni de vacanta in Australia. In ultima noapte de sedere in Australia, in statiunea Mooloolaba, ea a cunoscut un barbat “foarte frumos, inalt cu ochii albastri si parul blond”.
A ramas insarcinata dupa o aventura de o noapte cu un necunoscut

Cei doi au petrecut o noapte fierbinte impreuna, apoi tanara a plecat spre Paris, unde si-a pierdut telefonul chiar in ziua in care a aterizat.

publicitate

Dupa 6 saptamani, ea a descoperit ca a plecat cu un suvenir neasteptat din vacanta: era insarcinata. Dornica sa il regaseasca pe barbatul misterios, ea s-a intors pentru cateva zile in Australia, dar nu l-a mai gasit acolo.

Disperata, ea a inregistrat un mesaj pe care l-a postat pe Facebook, in care cere ajutorul tuturor pentru a-l gasi pe tatal copilului ei.

“Buna, sunt Natalie si am filmat acest clip pentru ca am nevoie de ajutorul vostru. In urma cu trei luni, am venit in Mooloolaba, unde m-am simtit minunat si am intalnit oameni grozavi. In ultima noapte, am mers la o petrecere unde am intalnit un tip dragut. A fost dragoste la prima vedere si am petrecut o noapte superba”, a povestit Natalie.

“Dupa sase saptamani am descoperit ca sunt insarcinata, asa ca m-am intors aici, ca sa il caut. Nu am o familie, va rog pe voi sa ma ajutati, dati acest videoclip prietenilor, sper ca va ajunge si la el”, a marturisit ea. Vezi clipul aici

loading...
loading...
Citeste despre: , , , , ,