Acum totul e clar! Andreea Mantea si Cristi Mitrea s-au impacat! Ce a urmat apoi. Imaginile spun tot! S-au pozat in timp ce…

Au avut parte de o iubire pătimașă, plină cu suișuri și coborâșuri. Andreea Mantea și Cristi Mitrea au luat-o pe drumuri separate în urmă cu ceva vreme, iar mulți credeau că nu îi vor mai vedea niciodată împreună. Ei bine, acum putem pune în sfârșit întrebarea: s-au împăcat Andreea Mantea și Cristi Mitrea?
Acum totul e clar! Andreea Mantea si Cristi Mitrea s-au impacat! Ce a urmat apoi. Imaginile spun tot! S-au pozat in timp ce...

Andreea Mantea și Cristi Mitrea au rămas în relații bune, de dragul fiului pe care îl au împreună. Micuțul David este legătura dintre cei doi, mai ales în ultima perioadă, când Cristi Mitrea și-a intrat în plin în rolul de tată.

publicitate

Andreea Mantea și Cristi Mitrea, ieșire la restaurant
De curând, Andreea Mantea și Cristi Mitrea au lăsat deoparte orice râcă ar fi existat între ei doi și au ieșit în oraș, la un restaurant cu specific românesc. N-au fost singuri, ci însoțiți de fiul lor David.

Cei trei au fost protagoniștii unui adevărat tablou de familie, bucurându-se împreună de mâncăruri delicioase, printre care și un platou de dulciuri care l-a lăsat mut pe micuțul David, scrie spynews.ro.

Înţelegerea făcută de Andreea Mantea cu Cristian Mitrea
Invitat în cadrul emisiunii “Xtra Night Show”, Cristian Mitrea a povestit despre relaţia lui cu Andreea Mantea de acum, la patru ani de la despărţire. Chiar dacă nu mai formează un cuplu, pe cei doi îi leagă David, băieţelul lor, pentru care ei fac tot posibilul ca lucrurile să se desfăşoare aşa cum trebuie şi să nu mai existe tensiuni.

„Ne înţelegem foarte bine, comunicarea este foarte bună pentru a-l creşte pe David. Am făcut un deal foarte bun (n.r. o înţelegere). Am fost lucruri pe care trebuia să le lăsăm să se sedimenteze. Ce trebuie să facem e foarte simplu: să avem grijă ca David să nu simtă tensiunile dintre noi. Suntem o familie până la urmă şi o să ne ajutăm unul pe altul ori de câte ori e nevoie”, a povestit Cristian Mitrea despre relaţia cu Andreea Mantea.

loading...
loading...
Citeste despre: , , , , , , ,