Alexandrov Adrian, iubitul Elenei Udrea, mesaj tulburator: ”Imi este greu sa inteleg…”

Alexandrov Adrian, iubitul Elenei Udrea, a postat un mesaj tulburător pe contul său de Facebook, alături de o fotografie în care el și Elena apar împreună cu fetița.
Alexandrov Adrian, iubitul Elenei Udrea, mesaj tulburator: ”Imi este greu sa inteleg...”

Alexandrov Adrian insistă asupra momentelor dificile prin care familia este obligată să treacă în această perioadă, însă dorește să mulțumescă tuturor celor care le-au fost alături și au trimis mesaje de încurajare.

publicitate

”Am ales să fac această postare, cu Elena si fetița noastră, Eva Maria, în semn de mulțumire pentru sutele de mesaje primite din partea voastră, de susținere și încurajare. Trecem prin momente dificile, și tot ce ne dorim este ca micuța noastră, un suflet nevinovat… să nu fie ținuta departe de mama ei, pentru ca acum este momentul în care are cea mai mare nevoie de ea. Elena este o femeie puternică, și va trebui să ramana puternică în continuare pentru ea și pentru fetița noastră.

PS: Îmi este greu sa înteleg, sau sa procesez lipsa de umanitate a unor persoane din România, care gasesc satisfacție în smulgerea unui copil de doar 2 sîptîmâni, din brațele mamei”, scrie Alexandrov Adrian, scrie cancan.ro.

loading...
loading...
Citeste despre: , , , ,