Au INGROPAT-O si dupa 13 zile au aflat ca este in VIATA. Ce au gasit in mormant. “Am ramas INGROZITI”

Familia Jackson din Philadelphia nu va uita niciodata clipele de durere prin care a trecut cand a aflat ca fata lor, in varsta de 50 de ani, a murit, insa nici momentele de bucurie cand, la 13 zile de la inmormantare, a aflat ca femeia este in viata.
Au INGROPAT-O si dupa 13 zile au aflat ca este in VIATA. Ce au gasit in mormant. "Am ramas INGROZITI"

Sharolyn Jackson a fost data disparuta pe 18 iulie, iar, la doua zile distanta, o femeie care semana cu ea a fost gasita moarta pe o strada din Philadelphia, potrivit Daily Mail.

publicitate

Dupa aflarea vestii ca Sharolyn Jackson a murit, Travis, fiul femeii, a identificat cadavrul si le-a spus celor de la morga ca este mama lui. Tatal femeii, Dave Minnie, a afirmat ca femeia decedata semana cu Sharolyn.

“I-au aratat poze alb negru lui Travis. Semana cu ea”, a spus Minnie.

Dupa ce au luat corpul de la morga, rudele femeii au ingropat-o pe 3 august, avand toate actele necesare, inclusiv un certificat de deces semnat. Insa, la 13 zile de la inmormantare, Sharolyn Jackson a aparut intr-o institutie psihiatrica din Philadelphia, veste de care Travis si Dave au fost extrem de incantati, scrie bzi.ro.

Autoritatile au lansat o investigatie pentru a afla identitatea femeii care a fost ingropata drept Sharolyn Jackson si ar putea merge pana la dezhumare pentru rezolvarea acestei dileme.

Conform certificatului de deces, femeia a murit din cauze naturale.

loading...
loading...
Citeste despre: , , , , , , ,