Un baietel a murit dupa ce a facut baie. Toti parintii ar trebui sa citeasca asta pentru a evita o tragedie

Cand petreceti o zi la piscina, este firesc sa va simtiti epuizati si adormiti, mai ales daca este vorba de un copil care a fost extrem de activ pe tot parcursul zilei.
Un baietel a murit dupa ce a facut baie. Toti parintii ar trebui sa citeasca asta pentru a evita o tragedie

Acesta este exact motivul pentru Cassandra Jackson nu a suspectat nimic atunci cand baietelul ei i-a spus ca vrea sa traga un pui de somn atunci cand a ajuns acasa, dupa ce a petrecut o zi la piscina. Johnny s-a dus la culcare dupa o zi obositoare, iar mama sa nu a presupus ca este ceva care a fost in neregula cu baietelul ei. Dupa putin timp, ea a mers sa se uite la copilul ei si a avut un soc de ceea ce a vazut. Micutul Johnny nu mai respira.

publicitate

Desi acestea sunt cazuri rare, este mai bine ca toti parintii sa fie avertizati in legatura cu inecul secundar care poate fi fatal daca simptomele sunt ignorate. Oricand cineva (copii si adulti deopotriva) pot inhala chiar si un mic șuvoi de apa (bazin, lac sau ocean), iar acesta poate irita plamanii si sa cauzeze umflarea.

De obicei, foarte putina apa este prezenta in plamani atunci cand are loc inecul secundar, dar cantitatea mica de lichid este suficienta pentru a impiedica plamanii sa primeasca oxigen.

In cazul in care copilul dumneavoastra a inghitit apa atunci cand a mers la piscina sau a facut baie, fiti foarte atenti la simptomele de inec secundar si mergeti la spital imediat. Simptomele pot aparea chiar si intre 1 si 72 de ore de la baie.

Iata care sunt simptomele:
Exces de oboseala dupa baie
Probleme de respiratie dupa baie
Iritabilitate sau modificari ale dispozitiei, pentru nici un motiv aparent

loading...
loading...
Citeste despre: , , , , , , , ,