BREAKING NEWS! Din pacate, e adevarat. Da, este vorba despre Laura Lavric

Casa parinteasca a cantaretei de muzica populara Laura Lavric, din satul Costisa, judetul Suceava, a fost mistuita de flacari, in timpul noptii de sambata spre duminica. Pompierii au stabilit ca incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit.
BREAKING NEWS! Din pacate, e adevarat. Da, este vorba despre Laura Lavric

Purtatorul de cuvant al ISU Suceava, Alin Galeata, a declarat ca pompierii au intervenit cu sapte autospeciale pentru localizarea si lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodarie din satul Costisa, comuna Fratautii Noi.

publicitate

„La sosirea echipajelor, ardeau generalizat constructiile din gospodarie, corp comun, majoritatea din lemn, cu pericol de propagare la doua locuinte invecinate. Au ars casa de locuit pe o suprafata de 80 de metri patrati, o magazie de lemne pe 20 de metri patrati, un depozit de furaje si un adapost de animale pe cate 30 de metri patrati fiecare. Au mai ars circa doua tone lemn de foc, patru tone de furaje si bunuri casnice”, a spus Galeata.

Incendiu din cauza unui scurtcircuit

Potrivit acestuia, flacarile au izbucnit din magazia de lemne, cel mai probabil din cauza unui scurtcircuit produs la un cablu electric defect. Nu s-au inregistrat victime, iar pompierii au reusit sa salveze doua proprietati invecinate. Oamenii din satul Costisa le-au spus pompierilor ca locuinta unde a izbucnit incendiul este casa parinteasca a interpretei de muzica populara Laura Lavric, insa in prezent nu sta nimeni aici, scrie bzc.ro.

”Am dat drumul la televizor, nu este placut. Mama mi-a facut testament mie si lui Victor, fiul meu. Nu mi-as fi dorit sa vad asemenea imagini. Ce pot sa spun acum. Am sunat la vecini, plangeau. Noroc ca nu a batut vantul ca era nenorocire. O sa ma duc acasa sa vad ce s-a intamplat. Eu mai merg la cimitir la parintii mei. Mi-as fi dorit sa vad casa aceea veche. Pentru mine este o nenorocire sufleteasca.”, a spus Laura Lavric la TV.

loading...
loading...
Citeste despre: ,