Breaking news. Prima reactie a Jandarmeriei, dupa protestele violente din Piata Victoriei

100.000 de oameni au protestat la mitingului diasporei, iar evenimentul nu a fost lipsit de violente grave! In total, 452 de oameni au fost raniti, iar dintre acestia 28 sunt jandarmi – cu totii au avut nevoie de ingrijiri medicale.
Breaking news. Prima reactie a Jandarmeriei, dupa protestele violente din Piata Victoriei

Dupa ora 23, oamenii legii au primit ordin de evacuare, astfel ca scutierii au ripostat cu grenade cu gaze lacrimogene si cu tunul cu apa. Va reamintim ca unii dintre manifestanti au fortat gardurile in zona din fata Guvernului si au aruncat cu diverse obiecte, in special sticle de plastic. Reprezentantii Jandarmeriei Romane vor sustine in aceasta dimineata, la ora 10:15 o conferinta de presa despre violentele care au avut loc in timpul mitingului diasporei.

publicitate

Miting Diaspora – Reactia Jandarmeriei Romane dupa violentele din Piata Victoriei

Reprezentantii Jandarmeriei Romane au inceput in aceasta dimineata, la 10:15 o conferinta de presa despre violentele care au avut loc la mitingul de vineri seara din Piata Victoriei.

“Am vazut protestatari care au intervenit sa-i salveze pe doi dintre colegii nostri, oameni i-au aparat cu propriile corpuri. (…), scrie bzc.ro.

Aceste violente au generat consecinte grave: 452 de oameni au avut nevoie de ingrijiri la fata locului, iar 70 dintre ei au fost transportati la spital. (…). Printre acestea: 35 de jandarmi, iar 11 dintre ei au avut nevoie de internare. Printre acestia se afla si colega noastra batuta cu bestialitate, iar cand a ajuns la spital era cu suspiciune de fractura cervicala. (…). Au fost masuri reactive in momentul in care jandarmii au fost atacati. (..)”, a declarat unul dintre oficialii Jandarmeriei Romane.

loading...
loading...
Citeste despre: , , , , ,