Cat de mult s-a schimbat vrajitoarea TABITHA, mama lui Timmy – papusa vie

Cu siguranţă vă mai amintiţi serile în care toată lumea intra în casă la ora la care rula serialul “Pasiuni”, pentru că doreaţi să aflaţi ce se mai întâmplă în noul episod. De altfel, filmul a strâns milioane de fani nu doar în ţara noastră, ci în aproape toate colţurile lumii.
Cat de mult s-a schimbat vrajitoarea TABITHA, mama lui Timmy

Apărută la începutul anilor 2000 în România, producţia americană era difuzată de luni până vineri, de la ora 19.00. Şi, desigur, cel mai atipic personaj al serialului a fost păpușa vie Timmy. Mulţi au râs copios la secvențele în care simpaticul roșcat se temea că va fi atacat de pisica Fluffy sau momentele în care visa la dragostea sa, Charity Standish. Însă, probabil sunt mulţi care au îndrăgit-o Vrăjitoarea Tabitha, ”mama” lui Timmy, o bătrână cu părul blond și cârlionțat care făcea toate relele din lume, cu o singură excepție: își iubea la nebunie păpușa, ca pe propriul copil, potrivit a1.ro. De altfel, acesta este și motivul pentru care vrăjitoarea era un personaj destul de îndrăgit.În plus, ea avea nu mai puțin de 300 de ani… în film.

publicitate

Cat de mult s-a schimbat vrajitoarea TABITHA, mama lui Timmy

Juliet Mills este actriţa care i-a dat viaţă Tabithei, iar în prezent are 74 de ani. Anul acesta, pe 21 noiembrie va împlini 75. Citeste continuarea AICI

loading...
loading...
Citeste despre: , , , , ,