CATALIN MARUTA si-a deschis sufletul si a recunoscut TOT la TV! Bravo lui! “Acum, la aproape 40 de ani, mi-am…” Felicitari!

Cătălin Măruţă a fost invitatul Oanei Cuzino la emisiunea “Ce se întâmplă, doctore“, iar subiectul principal a fost unul preferat de prezentator şi anume…mâncarea.
CATALIN MARUTA si-a deschis sufletul si a recunoscut TOT la TV! Bravo lui! "Acum, la aproape 40 de ani, mi-am..." Felicitari!

″În teorie, sunt expert. Cu practică mă lupt, când vine vorba de… mâncare!”, recunoaşte Cătălin Măruţă, care a tot încercat diferite diete până când a identificat o cale corectă.

publicitate

“O dietă nu e neapărat o dietă ci să mănnânci mai atent şi mai chibzuit mi-am dat seama că au trecut 2 zile şi m-am abţinut, sunt foarte tare”, declară soţul ANDREI.

“Am avut o perioada cînd am venit în Bucureşti, descoperisem fast food-ul şi m-am îngrăşat foarte tare. Mă duceam spre Târgu Jiu şi m-am oprit să mănînc mici. Şi cînd m-am urcat în maşină m-am uitat în oglinda şi m-am văzut umflat şi am zis ba, nu-i normal. Cînd m-am întorc la Bucureşti am alergat în fiecare zi şi părinţii au fost suprinşi”, spune Cătălin Maruţă, scrie cancan.ro.

O altă etapă de care este tare mândru este perioada adolescentei, în care mărturiseşte că era foarte gras: “În clasa a V-a dădeam proba la sport şi întotdeauna nici nu mai mă mai cronometrau. Eu eram foarte gras şi nu putem să alerg foarte tare. Am alergat o vacanţă de vara în Târgu Jiu în parc iar anul viitor la proba de rezistenţă am ieşit pe primul loc. Acum la aproape 40 de ani mi-am mai pierdut un pic din ambiţie dar sper să mi-o regăsesc.”

loading...
loading...
Citeste despre: , , , , , ,