Ce i-a soptit Prințul Harry lui Meghan Markle cand a ajuns in fata altarului. Dovada ca e topit dupa sotia lui

Cel mai așteptat moment al nunții regale a fost savurat de milioane de oameni din întreaga lume: apariția miresei la altar! Îmbrăcată într-o rochie de mireasă destul de clasică, față de așteptările multora, Meghan Markle a fost sorbită din priviri de soțul ei. Prințul Harry a complimentat-o când a văzut-o.
Ce i-a soptit Prințul Harry lui Meghan Markle cand a ajuns in fata altarului. Dovada ca e topit dupa sotia lui

”Arăți minunat!”, i-a șoptit Prințul Harry lui Meghan Markle, imediat ce a fost adusă la altar chiar de către Prințul Charles. Rochia de mireasă pe care a ales-o este una foarte simplă, elegantă, fără elemente inedite cum probabil se așteptau mulți. Mici machiajul nu a fost sofisticat. Se pare că nota generală s-a vrut a fi discreția în apariția ei.

publicitate

Cea mai emoționantă de acest moment a părut a fi mama lui Meghan Markle, care nu s-a putut abține din plâns pe toată perioada slujbei.

La ceremonie au fost invitate multe staruri, printre ele: Oprah Winfrey, Idris Elba, Chloe Madeley și James Blunt au fost printre primii sosiți. David și Victoria Beckham au ajuns și ei. Peste 600 de oameni vor asista, din interiorul bisericii, la ceremonia religioasă, scrie cancan.ro.

loading...
loading...
Citeste despre: , , , , , , , ,