Ce raspund Copiii la intrebarea “Ce este dragostea?”

Sunteti curiosi sa aflati ce au raspuns cativa micuti la intrebarea “Ce este dragostea?” Multi dintre noi vom ramane uimiti si poate vom realiza la randul nostru ce este cu adevarat iubirea.
Ce raspund Copiii la intrebarea Ce este dragostea?

In raspunsurile ce urmeaza, veti observa ca ei dau exemple chiar pe parantii lor, asa ca mare atentie ce se intampla in familia dvs.

publicitate

“Cand bunica mea a facut artrita, nu putea sa se aplece sa-si vopseasca unghiile de la picioare, asa cum o facea inainte. Bunicul meu a facut asta pentru ea. Asta e dragoste”
Rebecca, 8 ani

“Cand cineva te iubeste, iti spune numele diferit. Pur si simplu te striga altfel decat o fac altii.”
Billy 4 ani

“Dragostea este atunci cand stai jos pentru a manca si cineva iti da din cartofi lui, fara sa-i ceri.”
Chrissy, 6 ani

“Dragostea este ceea ce te face sa zambesti atunci cand esti obosit”
Terry, 4 ani

“Dragostea este atunci cand mami ii face cafea lui tati si bea o inghititura inainte sa i-o ofere, doar sa vada daca e buna.”
Danny, 7 ani

“Dragostea este atunci cand te saruti tot timpul si cand te saturi de sarutat tot vrei sa fii cu acea persoana si sa vorbiti. Mama si tata sunt asa.”
Emily, 8 ani

“Dragostea este atunci cand mami il vede pe tati transpirat si mirositor si totusi ii spune ca este mai frumos decat Robert Redford”.
Chris, 7 ani

“Dragostea este atunci cand cainele te linge fata, chiar daca l-ai lasat singur toata ziua acasa”
Mary Ann, 4 ani

“Chiar nu ar trebui sa spui” te iubesc “daca nu simti. Dar daca spui asta, ar trebui sa-l spui de multe ori pentru ca oamenii sa nu uite.”
Jessica, 8 ani

loading...
loading...
Citeste despre: , , ,