Ce se intampla cu fetita de trei saptamani a Anastasiei Cecati, tanara ucisa cu bestialitate de sotul sinucigas

Informaţii de ultimă oră despre crima care a cutremurat showbiz-ul! Un cunoscut manechin a fost ucis de soţul ei. Diva, cunoscută şi pentru serialele în care a jucat, devenise mamă în urmă cu doar trei săptămâni.
Ce se intampla cu fetita de trei saptamani a Anastasiei Cecati, tanara ucisa cu bestialitate de sotul sinucigas

Anastasia Cecati era una din cele mai frumoase actriţe din noul val, tânără mamă, iar duminică a fost ucisă cu bestialitate de soţul ei.

publicitate

Povestea Anastasiei Cecati, fata care a fost ucisă cu sânge rece de soţul ei, tăindu-i gâtul în faţa copilului ei de doar trei săptămâni, a şocat pe toată lumea. Bărbatul care ar fi trebuit să fie alături de ea, la bine şi la greu, a ucis-o, tăindu-i gâtul, iar apoi s-a sinucis, aruncându-se de la etajul şapte al locuinţei lor.

O tânără mamă, o femeie de carieră, un suflet blând care a fost ucis cu bestialitate de un bărbat care ar fi trebuit să-i fie alături toată viaţa, mai ales că a depus jurământ în faţa lui Dumnezeu când a luat-o de soţie şi este tatăl fetiţei în vârstă de doar trei săptămâni. Povestea de dragoste pe care a avut-o alături de acest bărbat nu ar fi fost chiar cea mai frumoasă, mai ales după ce acesta s-ar fi întors de la fosta sa soţie acasă, în ziua crimei, apoi certându-se cu Anastasia şi având gestul deplasat de a o ucide, scrie spynews.ro.

Fetiţa lor, care are doar trei săptămâni, va rămâne la mama Anastasiei.

Colegii bărbatului care a ucis-o pe partenera sa de viaţă şi apoi s-a sinucis, aruncându-se de la etajul şapte al blocului, Alexei Mitachi, susţin că el era un băiat foarte bun şi nu ştiu motivele care l-au împins să recurgă la acest gest extrem. În momentul în care crima oribilă a avut loc, fetiţa în vârstă de doar trei săptămâni se afla într-o cameră alăturată.

loading...
loading...
Citeste despre: , , , , , , , , ,