Din pacate, acesta este ADEVARUL PUR! Mama Ioanei a facut ANUNTUL!

Mama Ioanei Condea, tanara de 20 de ani batuta cu bestialitate de un barbat care se ocupa cu femei la produs pentru ca a refuzat sa fie femeie usoara, este disperata. Fiica ei are nevoie de ajutor, insa doctorii sunt sceptici in privinta sanselor de refacere.
Din pacate, acesta este ADEVARUL! Mama Ioanei a facut ANUNTUL!

Starea Ioanei Condea s-a mai imbunatatit in ultimele zile, insa este departe de gandul ca va putea duce o viata normala. Mama Ioanei a facut o pagina de Facebook prin care le cere tuturor sa o ajute pentru a continua tratamentele de care fiica ei are nevoie.

publicitate

Femeia a facut publica fisa medicala eliberata de Clinica Universitara din Koln. Diagnosticul este ingrozitor: “Hematom subdural acut cu edem cerebral accentuat dreapta in evolutie: infarct extins dreapta fronto-tempero-parietal si stanga frontobazal”

Dupa bataia pe care Robert i-a aplicat-o, Ioana Condea a stat mai multe luni in coma. Initial, medicii i-au dat 20% sanse de supravietuire.

In curand o sa vorbeasca”

Mama Ioanei a aflat in urma cu cateva zile ca fiica ei mai are putin si poate incepe sa vorbeasca. Foarte multe enigme ale acestui caz vor iesi atunci la lumina, scrie bzc.ro.

“Ioana a facut progrese, multumim lui Dumnezeu! Ioana se simte mai bine! Doctorii spun ca trebuie sa asteptam si ca in curand o sa vorbeasca! Suntem fericiti pentru evolutia Ioanei. Ma rog zi si noapte sa se faca bine, sa vorbeasca si sa se afle adevarul“, a declarat Gratiela Condea.

loading...
loading...
Citeste despre: , , , , , ,