E in sapte luni de sarcina, iar acum anunta: nu unul, ci doi copii! 4 in total. Anuntul neasteptat al Mirelei Vaida

Mai are puţin şi naşte, partipă la Eurovision şi nu se opreşte aici! Mirela Vaida a mărturisit în platoul emisiunii lui Mihai Morar, “Răi Da Buni”, că până la 40 de ani, şi-ar dori să rămână însărcinată pentru a patra oară.
E in sapte luni de sarcina, iar acum anunta: nu unul, ci doi copii! 4 in total. Anuntul neasteptat al Mirelei Vaida

Mirela Vaida este o femeie puternică şi nu spune “Nu” la nicio propunere care i-ar putea aduce zâmbetul pe buze. Vedeta este pregătită să nască, să-şi ia micuţul pe care îl va boteza cu numele Tudor şi să facă show la Tel Aviv. “Nasc natural, iau avionul şi mă duc la Eurovision”, a spus Mirela Vaida, în platoul emisiunii “Răi Da Buni”.

publicitate

Frumoasa prezentatoare este însărcinată cu cel de-al treilea copil al ei: un băiețel, pe care îl va numi Tudor! Mirela Vaida mai are doi copii: o fetiță pe nume Carla și un băiețel pe nume Vladimir.”Până la 40 de ani îl fac și pe al patrulea”, a continuat apoi, Mirela Vaida, scrie spynews.ro.

Mirela Vaida a fost selecționată în Semifinala Națională Eurovision. Aflată în vacanță, vedeta a primit vestea cu mare bucurie. Mirela Vaida a împărtășit imediat plină de fericire vestea și cu fanii săi, alături de melodia “Underground”, cu care va participa la Eurovision 2019.

loading...
loading...
Citeste despre: , , , , ,