Ti-o mai amintesti pe Nicole, roscata creata din “Lacrimi de iubire”? Cum arata la 10 ani dupa serial

Dupa povestea clasica din “Numai iubirea”, postul AcasaTV a realizat o productie cu intrigi si mai elaborate, cu personaje numeroase, cu secrete ascunse in spatele puterii si al aparentelor: “Lacrimi de iubire”.
Ti-o mai amintesti pe Nicole, roscata creata din "Lacrimi de iubire"? Cum arata la 10 ani dupa serial

Cu o multime de actori consacrati sau importante nume ale cinematografiei romanesti, dar si cu tinere talente care si-au fac un excelent debut in actorie, serialul a tinut publicul cu sufletul la gura inca de la inceput.

publicitate

Familia Varlam se numara printre cele mai bogate familii din Romania, mai ales ca Grigore Varlam (Bebe Cotimanis),capul familiei, era un om de afaceri care a creat un adevarat imperiu.

El era recasatorit cu Simona (Carmen Tanase),care si-a implinit astfel visul de a trai in confort, intr-o vila luxoasa.

Problemele familiei Varlam incepeau insa cu Nicole, fiica lui Grigore si sora vitrega a lui Mihai (Lucian Viziru),o fata foarte frumoasa, dar rasfatata, crescuta in lux si obisnuita sa obtina tot ceea ce isi propune, scrie perfecte.md.

Ti-o mai amintesti pe Nicole, roscata creata din Lacrimi de iubire

Cea care a dat viata personajului a fost Mihaela Barlutiu, o actrita debutanta despre care nu s-a mai auzit nimic de atunci. Mihaela este acum in Statele Unite ale Americii si locuieste in Los Angeles, California.

Desi departe de Romania si de agitatia showbiz-ului de aici, ea isi aminteste cu drag de perioada in care a aparut in serial si posteaza imagini din timpul filmarilor: “Mi-e cam dor”, a comentat chiar.

Ti-o mai amintesti pe Nicole, roscata creata din Lacrimi de iubire

Mihaela tine inca legatura cu fostii colegi, ea conversandu-se succint cu Augustin Viziru, partenerul din serial. De schimbat nu s-a schimbat atat de tare, look-ul ei rebel si parul cret si roscat ramanand aceleasi.

loading...
loading...
Citeste despre: , , , , , , , ,