O mai stii pe INOCENTA Bianca din “NUMAI IUBIREA”? N-o sa-ti vina sa crezi cat de frumoasa s-a facut!

Bianca Neagu, fetita care a jucat unul dintre rolurile principale din telenovela “Numai Iubirea”, s-a transformat intr-o adevarata domnisoara. Ea se iubeste acum cu un fotograf englez si se pregateste sa revina in curand pe micile ecrane.
O mai stii pe INOCENTA Bianca din NUMAI IUBIREA

Bianca Neagu, care are acum 19 ani, a fost vazuta crescand la televizor. Rolul din “Numai Iubirea” a fost inceputul pentru ea, urmand mai apoi sa joace in seriale precum “Pacatele Evei”, “Mama dupa ora 5″, “Daria, iubirea mea” si apoi “Inima de tigan”. Actrita se iubeste acum cu Alan Taylor, un fotograf si artist englez, iar relatia dintre cei doi merge de minune.
O mai stii pe INOCENTA Bianca din "NUMAI IUBIREA"?  N-o sa-ti vina sa crezi cat de frumoasa s-a facut!

publicitate

De cand a devenit vedeta, viata i s-a schimbat complet. “A fost cel mai frumos lucru care mi s-a intamplat in viata mea. Faptul ca am crescut pe platourile de filmare impreuna cu oameni profesionisti de la care am avut ce invata , am evoluat frumos, m-am maturizat si am avut o copilarie de care o sa-mi amintesc cu drag.

O mai stii pe INOCENTA Bianca din NUMAI IUBIREA

Dupa toata aceasta experienta mi-am dat seama ca acesta este drumul meu in viata si ca am sa lupt sa ajung acolo unde imi doresc. Mi-am promis ca ce s-a intamplat atunci este doar inceputul unei lungi cariere”, a marturisit Bianca. Citeste mai mult aici

loading...
loading...
Citeste despre: , , , ,