Provocarea Andei Adam pentru Victor Slav, in direct! S-a intamplat aseara. “Poti sa… nu ma supar“

Anda Adam și Andrei Stoica au fost invițați în emisiunea pe care o moderează Andreea Mantea, împreună cu Victor Slav, la Kanal D, luni seara. Cei doi au vorbit despre momentele petrecute la Exatlon, cât de dificil le-a fost acolo, cât de mult au slăbit și multe alte detalii.
Provocarea Andei Adam pentru Victor Slav, in direct! S-a intamplat aseara. “Poti sa... nu ma supar“

“Mi-a fost foame 9 saptamani. Cand miza era mancarea ne reveneam, dar dupa 2-3 ore revenea senzatia de foame. Fetele aveau acelesi portii de mancare. Nici ele nu se saturau”, a mai spus Andrei.

publicitate

În spirit de glumă, Andrei a spus „poate baiatul”, exact acesta era și mesajul de pe tricoul lui. Anda Adam purta un tricou cu „poate fata” și a spus că a scos o colecție de tricouri cu aceste mesaje. Apoi l-a îndemnat și pe Victor să poarte unul: „Poti si tu sa porti, nu ma supar”, a spus Anda cu zâmbetul pe buze, scrie cancan.ro.

A slăbit mai bine de zece kilograme
Multiplul campion mondial la kickboxing a slăbit peste zece kilograme, în cele nouă săptămâni de competiție, iar rezultate vizibile se văd și la ceilalți concurenți care au rămas în concurs.

Giani cred ca a slabit in jur de 12-15 kilograme. Stiu sa apreciez pentru ca eu ma cantaresc de 4-5 ori pe zi. Eu am slabit in jur de 10 kilograme, dar in maximum 3 saptamani le voi pune la loc„, a spus Andrei Stoica.

loading...
loading...
Citeste despre: , , , , ,