RASTURNARE DE SITUATIE. Casa Regala a Romaniei a facut anuntul in urma cu putin timp

Casa Regala va parasi Palatul Elisabeta dupa data de 5 februarie. In urma cu doua zile, Guvernul a dat aviz negativ propunerii de lege ce prevedea acordarea Palatului Elisabeta Casei Regale.
RASTURNARE DE SITUATIE. Casa Regala a Romaniei a facut anuntul in urma cu putin timp

Acum premierul spune ca a primit solicitare de chirie, insa reprezentantii Casei spun cu totul altceva.

publicitate

„Nu s-a primit la Casa Majestatii Sale nicio oferta din partea RAAPPS pentru a prelua cu chirie Palatul Elisabeta. Nu au inceput discutiile dintre Casa Majestatii Sale Custodelui Coroanei si RAAPPS cu privire la acest subiect.

Dupa data de 5 februarie 2018, Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, va actiona conform legislatiei in vigoare. Majestatea Sa isi manifesta speranta ca parteneriatul cu institutiile Statului va continua, pentru ca activitatile Familiei Regale in sprijinirea intereselor fundamentale ale Romaniei sa aiba loc in viitor, asa cum s-a intamplat de 20 de ani incoace.

Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, isi reafirma angajajmentul de a duce mai departe legamantul tatalui sau, Regele Mihai, fata de Coroana si fata de Natiune, in prezent si in viitor”, se arata in comunicatul Casei Regale oferit in exclusivitate pentru Antena3.

loading...
loading...
Citeste despre: , , , , , , ,