Roxana Vancea arunca bomba. Anuntul facut despre ea si Mircea Badea: “Da, e adevarat”

Roxana Vancea a facut o marturisire pe cat de surprinzatoare, pe atat de amuzanta. Fosta asistenta TV sustine, in gluma, ca Mircea Badea este angajatul ei.
Roxana Vancea arunca bomba. Anuntul facut despre ea si Mircea Badea: "Da, e adevarat"

Roxana Vancea a postat pe pagina personala un mesaj referitor comentariile pe care Mircea Badea le face adesea despre ea si postarile ei de pe retelele de socializare.

publicitate

”Da, e adevarat! Mircea Badea este angajatul meu. Pentru ca am tot fost intrebata de ce vorbeste Mircea despre mine foooarte des in emisiunile lui si de ce imi analizeaza contul de Instagram mereu in emisiunile lui, acesta este raspunsul: e PR-ul meu personal. I-am intins o mana, pentru ca vazusem cum se plafonase, vorbind de atatia ani doar pentru consumatorii de tigai si friteuze la promotie. Incepuse sa vorbeasca fix ca aia de la TeleShopping, ceea ce era foarte naspa pentru un om cu atata talent. E batran, ce-i drept, dar nu intr-atat de batran incat sa se cramponeze pe nisa asta. De cate ori aveti posibilitatea sa faceti o fapta buna, nu stati pe ganduri! Orice om aflat in dificultate merita o sansa!”, a scris Roxana Vancea pe pagina personala de Facebook, scrie bzc.ro.

loading...
loading...
Citeste despre: , , , , , , ,