Sfasietor! Ce isi dorea fiul cel mic al lui Daniel Balasa sa devina daca ar fi invins maladia mortala

Delia și Daniel Bălașa au sperat până în ultima clipă că fiul lor cel mic va învinge maladia cu care a fost diagnosticat în urmă cu aproape doi ani.
Sfasietor! Ce isi dorea fiul cel mic al lui Daniel Balasa sa devina daca ar fi invins maladia mortala

În plus, Alin avea planuri mari pentru el și visa la o carieră frumoasă în lumea sportului. Din nefericire, toate visurile sale s-au năruit astăzi, după ce trupul său firav a cedat în fața bolii care îl chinuia.

publicitate

Sfâșietor! Ce își dorea fiul cel mic al lui Daniel Bălașa să devină dacă nu ar fi fost răpus de boală la 5 ani
La 5 ani, Alin se lupta cu o maladie cumplită și visa să calce pe urmele tatălui său după ce s-ar fi vindecat. În primă fază, băiatul cel mic al lui Daniel Bălașa își dorea să devină fotbalist, titrază jurnaliștii de la gorj-domino.ro. Din păcate, atât visurile sale, cât și ale părinților lui în legătură cu performanțele sale au murit astăzi… odată cu el. Delia și Daniel Bălașa mai au fiu mai mare, pe Daris, care a împlinit 9 anișori de curând. Dari, cum îi zic părinții, își iubea nespus de mult frățiorul.

La fel ca soțul ei, Delia Bălașa și-a schimbat fotografia de profil de pe Facebook cu una de doliu. În plus, și pe pagina ei de socializare curg mesajele de condoleanțe din partea apropiaților.

“Drum lin către cer îngerașului tău! Dumnezeu să vă dea putere să treceți peste durere! Sincere condoleanțe!”, “Nu am cuvinte. Condoleanțe, prieteni dragi. DRUM BUN CATRE INGERI, SUFLET BUN! TRAGIC”, “ Odihnește-te alături de îngerii din Cer, sufleţel! Cu multă părere de rău, transmit condoleaţe sincere și putere în aceste clipe cumplite familiei”, “Dumnezeu să îl odihnească în pace și să vă dea putere multă pentru a trece peste această tragedie!!Condoleanțe!!”, “Dumnezeu să te odihnească, suflet bun! Nu te vom uita niciodată! Condoleanțe familiei!” sunt cinci dintre mesajele lăsate de prietenii virtuali.

loading...
loading...
Citeste despre: , , , , , , , ,