Si-a infasurat picioarele cu o folie de aluminiu timp de o ora. E incredibil ce efect are acest truc asupra corpului

Folia de aluminiu este un material unic. Tratamentul cu folie a fost practicat în China antică, fiind aplicata pe punctele biologic active, care sunt responsabile pentru organele bolnave.
Si-a infasurat picioarele cu o folie de aluminiu timp de o ora. E incredibil ce efect are acest truc asupra corpului

Astazi veti invata cum sa scapati de durerea enervanta la nivelul articulațiilor, folosind folie de aluminiu obișnuita! Și, toate datorită efectului reflectorizant cu proprietăți curative uimitoare … Tratamentul folosind folie de aluminiu este încă, probabil, cea mai ieftină metodă – nu este nevoie să va îndoiti de eficacitatea sa!

publicitate

Tratamentul cu folie de aluminiu
Tot ce trebuie sa faceti este sa luati o bucata de folie de aluminiu, sa o puneti direct pe zona cu probleme si sa o fixati cu un bandaj.

Lasati-o sa actioneze timp de cateva ore; veti observa ca durerile isi vor micsora din intensitate si, in cele din urma, vor disparea. Puteti folosi cu succes folia de aluminiu pentru a trata durerile care apar la nivelul articulatiilor, gatului, spatelui si membrelor.

De asemenea, stiati ca puteti aplica acest truc si in cazul racelii? Trebuie sa infasurati fiecare picior cu cate 5 straturi de folie de aluminiu, avand grija ca intre fiecare strat sa puneti o bucata de hartie sau material textil. Dupa o ora inlatura aranjamentul si, daca este nevoie, reaplicati-l. Simptomele racelii vor disparea treptat.

loading...
loading...
Citeste despre: , , , , , ,