Thalia, fana Alinei Eremia. Gestul facut de celebra artista a lasat-o muta de uimire

Thalia a fost impresionată de una dintre cele mai bune artiste din România. Celebra cântăreaţă a rămas uimită de Alina Eremia, care i-a interpretat melodia “Equivocada”.
Thalia, fana Alinei Eremia. Gestul facut de celebra artista a lasat-o muta de uimire

Thalia a postat, joi, pe Instagram un filmuleţ în care îi mulţumeşte Alinei Eremia pentru piesa “Equivocada” pe care aceasta a cântat-o. Filmuleţul în care Alina Eremia cântă “Equivocada” a Thaliei este vechi de 7 ani, din anul 2011, din serialul “Pariu cu Viaţa”.

publicitate

Thalia a rămas surprinsă de talentul Alinei şi de felul în care aceasta i-a interpretat piesa, astfel că în semn de mulţumire a postat un filmuleţ pe Instagram.

“Fata din România, cântând Equivocada. Cu dragoste din România. Iţi mulţumesc pentru că mi-ai cântat piesa în spaniolă”, a scris Thalia, scrie spynews.ro.

Alina Eremia s-a declarat fericită de admiraţia pe care i-a arătat-o Thalia şi spune că a fost surprinsă de acest lucru.

“Ma bucur ca Thalia a apreciat momentul şi modul în care am cântat piesa ei. Chiar dacă au trecut aproximativ 7 ani de când am interpretat piesa, nu am uitat-o nici până în ziua de astăzi. Întotdeauna am apreciat-o pe Thalia ca şi cântăreaţă, dar şi ca actriţă. Într-adevar am fost plăcut surprinsă să revad momentul pe profilul ei de instagram”, a spus Alina Eremia.

loading...
loading...
Citeste despre: , , , , , , , , ,